Cederroth øyedusj, førstehjelpsstasjon

W 29 x H 56 x D 12 cm

Les merShow less
kr 1,331.25 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
721500
Beskrivelse

Cederroth øyedusj – Bevist å være mer effektiv enn koksaltløsning ved sprut av alkalier og syrer*. Cederroth Øyedusjstasjon er designet for at det skal gå raskt å få hjelp. Stasjonen har plass til 2 flasker som åpnes automatisk når de vris ut av holderne. Flaskene er utformet slik at øyet skylles med rikelig strømning i ca. 1,5 minutter. 4,5 års holdbarhetstid. Bufret væske øker sjansen til å redde øynene. Cederroth Øyedusj virker ved at den nøytraliserer øyets pH-verdi, dvs. at den har en nøytraliserende effekt på sprut av alkalier og syrer, noe som gir raskere resultat enn en vanlig koksaltløsning. Generelt er effekten sterkere på alkalier enn på syrer.

Stasjonen er også utrustet med Salvequick Plasterautomat. Plasteret i den nye automaten vår trekkes nedover for å unngå av man tilsmusser eller søler blod på de andre plastrene.
Plasterrefillene sitter fastlåst i automaten for å sikre at de ikke forsvinner. De tomme refillene løsnes enkelt med en spesialnøkkel.

Tips! Åpne ditt eget akuttmottak. Sett opp en førstehjelpstasjon ved siden av en Øyedusjstasjon for maksimal beredskap.

Les merShow less
Produktdetaljer
721500
16 andre produkter i samme kategori:
kr 245.00 (inkl. mva)
Vekt (ca.) 0,19 kg Dimensjoner (ca.) 5 × 19,5 × 13 cm Kapasitet (liter) (ca.) 0,94 Materiale BITONE POLYESTER Farge GRÅ BITONE Anbefalt maksimalt innhold (Kg)
kr 277.50 (inkl. mva)
Vekt (ca.) 1 kg Dimensjoner (ca.) 26 × 20,5 × 9,5 cm Kapasitet (liter) (ca.) 4 L Materiale 420D POLYESTER Farge BLÅ Anbefalt maksimalt innhold (Kg) 5.00 *...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del