Branditt Cooper ryggsekk (tom) sort

 • - Dimensions: 45 x 24 x 26 cm
  - Capacity: approx. ca 30 l
  - Padded shoulder strap
  - Front pocket with organiser
  - Lots of storage space
  - Adjustable waist strap
Les merShow less
kr 740.00 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
10010
Beskrivelse

Ryggsekk med lommer i slitesterk nylon med MOLLE-system.

Sekken har et stort hovedrom med en ”laptop-mesh lomme” som er en ekstra lomme til din tablet eller ipad på ca. 21x20cm. Den løfter tabletten over bunnen på sekken slik at den er skjermet fra støt nedenifra.

Hovedrommet har glidelås på 3 sider, som gjør det enkelt å få adgang til hele innholdet på én gang.

Utover dette har sekken et mindre sekundært rom, med en stor lomme og to mindre nettlommer. Foran på sekken har den to mindre påsatte lommer – den nederste lommen har rominndeling til skriveredskaper, notatbok og liknende.  

Den har også en utvendig lomme på sekkens bakside, for å brukes til væskereservoir/Camelbak

Sekken er utstyrt med kompresjonsstropper i sidene og i bunnen, som kan strammes inn for å minimere sekkens størrelse, når sekken ikke er fylt helt opp.

For optimal bærekomfort, er sekkens bærestropper fullt justerbare og polstrede. Samtidig er ryggstykket både polstret og profileret slik at luften kan sirkulere slik at du unngår å bli for varm på ryggen.

Når sekken er fylt opp, anbefaler vi deg å benytte hoftebeltet, da den hjelper med å avlaste ryggen og flytte vekten fra sekken, og ned på hofterne.

Foran og på sidene er sekken utstyrt med MOLLE - et smart system som lar deg påmontere lommer og annet som kan være med på å spesialisere din sekk til nettopp dine behov.

Les merShow less
Produktdetaljer
10010
16 andre produkter i samme kategori:
kr 225.00 (inkl. mva)
Stort A4-format og clamshell-design. Glidelås i dobbel ende med lange trekkhaker for full og enkel åpning. Krok- og løkkestrimler gjør det mulig å feste seg til kjøretøyets trekk. Gjennomsiktig PVC-lomme i full...
kr 675.00 (inkl. mva)
Poser for ambulanseutstyr laget av rimelig materiale - polyester og PVC. "Cellulær" organisering av det indre rommet ved hjelp av flyttbare skillevegger, store utvendige lommer.
kr 976.25 (inkl. mva)
SKU: EB02.016 Vekt (ca.) 1,30 kg Dimensjoner (ca.) 66 × 35 × 22 cm Kapasitet (liter) (ca.) 26,09 L Materiale 1000D POLYESTER Farge RØD Anbefalt...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del