Båre less m/faste håndtak og 3 stropper

Bestillingsvare.

LESS Båre med faste håndtak, med 3 stropper

LESS (Light Emergency Stretcher Systems) er et norskutviklet konsept for pasienthåndtering ved evakuering, ulykker og katastrofer. LESS’ unike egenskaper gjør at systemet egner seg for et bredt spekter av bruksområder innen HMS, brann- og redningstjenester.

Isolerer mot nedkjøling, reduserer behov for forflytning, dvs mindre smerter og mindre risiko for ytterlige skade

Les merShow less
kr 3,780.00 (inkl. mva)
Denne varen er ikke på lager - folenget leveringstid
Referanse:
704963
Produktdetaljer
704963
8 andre produkter i samme kategori:
kr 7,100.00 (inkl. mva)
Båreskap Noraid t/sammenleggbar båre Båreskapet samler det mest nødvendige førstehjelpsutstyret på en plass. Skapet er laget brennlakkert ståplate og har innlagte gummipakninger i dør. Størrelse: 112 x 49 x 20...
kr 487.50 (inkl. mva)
Snøgg ullteppe er produsert av 50% ull og 50% resirkulert tekstil. Viktig hjelpemiddel for å forebygge hypotermi på alvorlig skadde pasienter. Kan også brukes som støtte/polstring.
kr 625.00 (inkl. mva)
Perfekt til evakuering og pasientforflyttning. Kommer i eget futeral. Benyttes også innen ambulansetjeneste. Benyttes også i trange forflyttninger.
Sist vist
kr 3,780.00 (inkl. mva)
Bestillingsvare. LESS Båre med faste håndtak, med 3 stropper LESS (Light Emergency Stretcher Systems) er et norskutviklet konsept for pasienthåndtering ved evakuering, ulykker og katastrofer. LESS’ unike egenskaper...

Meny

Innstillinger

Del