B-good Kjølegelplaster for feber 5*12 cm

Pakkestørrelse: 19 cm * 9 cm * 2 cm 

Les merShow less
kr 56.25 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
B1011
Beskrivelse

GRUNNLEGGENDE VAREINFORMASJON - Kjølegelplaster brukes til å redusere febertemperaturen, lindre migrene og hodepine, avkjøle og forhindre heteslag, lindre tretthet og til forfriskning. Hvert plaster kan vare i 8 timer. Vurder helsen og funksjonen til dette produktet, vennligst bruk det bare én gang.

ENKEL Å BRUKE & BÆRBAR - Kjølegelplasteret bruker en uavhengig enkeltpakke. Tett og holder seg med pannen, faller ikke lett ned. Varen er lett og liten, den er klar til bruk når som helst og hvor som helst.

EFFEKTIV LØSNING FOR FEBER - Varen har langvarig kjøleeffekt, rask nedkjøling og lindring av smerte.  Lindre hodepine, tannpine smerte. døsighet, tretthet, solstikk og er  forfriskende å ha på. 

HUDPLEIE & COMFORT - Kjøleplasteret er et hydrofilt gelprodukt som har god anvendelighet på huden og gir forfriskende i kjøling. Kjøleplaster kan brukes på pannen, nakken eller andre områder som krever kjøling.
5 stk. i en pakke. 

Les merShow less
Produktdetaljer
B1011
16 andre produkter i samme kategori:
kr 240.00 (inkl. mva)
Hanske Klinion nitril hvit u/pudder kort 240mm L 150 stk. Klinion ultra comfort nitril hanske er myk, elastisk og sterk hanske fremstilt av syntetisk nitril som er behagelig i bruk og som gir optimal beskyttelse....
kr 130.00 (inkl. mva)
Snøgg Soft Next 6cmx450cm er et lateksfritt og limfritt selvheftende plaster. Velegnet når man jobber med næringsmiddel.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del