CR2 Hjertestarter komplett, med Wifi (+engelsk)

Hjertestarter for voksne og barn. Med norsk og engelsk tale. Tar selvkontroll  en gang pr. mnd og rapporterer inn resultat.

Les merShow less
Tilbud
kr 21,737.50 (inkl. mva) kr 23,125.00
-6%
Forventet til lager i slutten av Juli
Referanse:
99512-000133
Beskrivelse

Vi er en offisiel representant i Norge.

En ny tilnærming til offentlig tilgjengelige defibrillatorer.

Den banebrytende LIFEPAK CR2-defibrillatoren med LIFELINK central AED Program Manager er selve hjertet i et komplett AED-responssystem. Tilkoblet. Klar.

Plutselig hjertestopp kan skje med hvem som helst – hvor som helst. Umiddelbar behandling er avgjørende. Offerets sjanse til å overleve synker drastisk for hvert minutt som går uten behandling. Det er derfor offentlig tilgjengelige defibrillatorer er så viktig. De plasserer livreddende teknologi der den har mest nytte for seg. Så når en nødssituasjon oppstår, skal du ha det beste utstyret tilgjengelig.

Se for deg en fremtid der bedre teknologi fører til bedre utfall – og flere liv reddet. Den banebrytende LIFEPAK CR2-defibrillatoren med LIFELINKcentral AED Program Manager er selve hjertet i et komplett AED-responssystem. Alt og alle involvert er koblet sammen, noe som hindrer unødvendige forsinkelser når en plutselig hjertestopp oppstår. Det er nøyaktig det gjennombruddet i teknologi du forventer fra industrilederen.

*ClearVoice - teknologien oppdager bakgrunnsstøy og justerer lyd- og talemeldinger for å sikre at de kan høres tydelig i støyende omgivelser.

cprINSIGHT - analyseteknologi reduserer HLR-pauser og øker brystkompresjonsfraksjon (CCF) under behandling av ofre for plutselige hjertestans. Teknologien er trygg å bruke på voksne og barn.

Barnemodusknappen på LIFEPAK CR2 lar operatøren bytte til barnemodus for redusert energi og HLR-veiledning som passer for barn. 

* Standby-levetiden til det medfølgende batteriet er fire år hvis det er installert på en enhet som ikke brukes. Batteriet vil gi 166 200 joule sjokk (med ett minutt HLR mellom sjokk) eller 103 360 joule sjokk (med ett minutt HLR mellom sjokk) eller 800 minutter driftstid.

LIFEPAK CR2 kommer med et litiumbatteri og QUIK-STEP elektroder som kan brukes på både voksne og pediatriske pasienter. 

Du kan se videoen her:   https://youtu.be/D8rAIw-gHxU

Les merShow less
Produktdetaljer
99512-000133
16 andre produkter i samme kategori:
kr 910.00 (inkl. mva)
Elektrodesett Lifeline voksen.Innholder et par med elektrodesett for voksne til bruk med Lifeline hjertestarter DDU-100. Disse brukes fra 8 år og oppover. Elektrodene skal lagres tilkoblet Lifeline hjertestarter....
kr 2,062.50 (inkl. mva)
Skapet til Aivia 100 defibrillator kombinerer styrke og letthet, det er sammensatt av to deler: Et polykarbonatdeksel og en ABS-støtte. Disse materialene er godt kjent i blant annet bilindustrien, da de har stor...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del