Skjelett hel kropp 84cm

Pakkestørrelse: 50*25*16

Les merShow less
kr 890.00 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
XC-102
Beskrivelse

Modellen er utformet som et visuelt hjelpemiddel for undervisning i fysiologi og hygienekurs. Det hjelper studenten: ts å forstå forholdet mellom menneskekroppsfigur og skjelett. kan også brukes til å studere morfologien til bein og konstruksjonen av ledd.
DEMONSTRASJONER:
Et voksent mannsskjelett er satt i stående stilling. (Hyoidben, ørebeinene er ikke representert.) Leddene i øvre og nedre ekstremiteter er bevegelige. 1.Skull: består av 22 stykker av bein med taggete suturer linjer er markert. Calvarium er kuttet på tvers for å vise de indre strukturene til hodeskallen. Mandible er bevegelig, 3 nedre tenner-fortenn, cuspid og molar er avtagbare.
2. Virvelsøyle: består av 1 av 7 nakkevirvler, 12 brystvirvler og 5 korsryggvirvler, et stykke korsbenet, et haleben og 23 mellomvirvelskiver. Virvelsøylen viser fire krumninger, dvs. cervikal og lumbal krumning, som er konveks fremover, thorax og sakral krumning, er konveks bakover. 3. Bony bekken: består av korsbein, halebenet og to deler av hoftebein.
4. Bony thorax: sammensatt av 24 rids, et stykke kystbrusk og et stykke brystben. Den inkluderer 7 par (1-7) ekte rids, 3 par (8-10) falske rids og 2 par
(11-12) av flytende ribber. 5. Bein i øvre ekstremiteter: sammensatt av 64 stykker av separerbare bein. Brystgitteret (scapula og krageben) er festet på den benete thorax, de resterende delene
av overekstremitetene kan tas ned. Hovedleddene (skulder, albue og
håndleddet) er bevegelige. 6. Bein i nedre ekstremiteter: sammensatt av 62 stykker av separerbare bein. Bekkengitteret (hoftebenet) er festet for å konstruere det benete bekkenet. De resterende delene av underekstremitetene kan tas ned. Hovedleddene (hofte, kne og ankel) er
flyttbar.
KONSTRUKSJON: Modellen er laget av PVC-plast.
 85 cm høy.
bredde: 20 cm.
Les merShow less
Produktdetaljer
XC-102
16 andre produkter i samme kategori:
kr 425.00 (inkl. mva)
Håndledd i naturlig størrelse.Håndleddsledd, håndanatomi, håndflateben med ligament bevegelig struktur phalange radius mold.
kr 490.00 (inkl. mva)
Demonstrerer all fotfunksjonalitet og de ytre anatomiske struktureneInkludert fleksible, kunstige leddbåndLaget av PVC-plastNaturlig størrelsePakkestørrelsen: 28*17*10.  
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del