Skjelett, hel kropp. M/ sener og nerver, 85cm

Pakkestørrelse: 50*25*16

Denne modellen er laget av PVC-plast.

Les merShow less
kr 1,490.00 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
BIX-A1005
Beskrivelse
85CM SKELETT MED NERVER OG BLODKAR
BRUKER:
Denne modellen skildrer posisjonen, forløpet og fordelingen av hovedarteriene og perifere nerver i menneskekroppen. Det kan brukes som et visuelt hjelpemiddel i instruksjonen i anatomi til studentene.
DEMONSTRASJONER:
På venstre halvdel av skjelettet er forløpet og fordelingen av de systemiske arteriene og spinalnervene avbildet. De venstre vanlige karotis- og subclavia-arteriene som kommer fra aortabuen og som leverer grener til venstre side av hode og nakke, er vist. I overekstremiteten er den axillobrachiale arteiale stammen forlengelse av arterien subclavia. Under albuen er brachialisarterien som deler seg i radiale og ulnare arterier godt avbildet. Den nedadgående aorta deler seg i høyre og venstre felles iliaca arterier ved sin nedre ende, felles iliaca arterie deler seg i indre iliaca arterie bekkenet og ekstern iliaca arterie som strekker seg inn i underekstremitet-femoropoplitcala arterie. Under kneet deler poplitealarterien seg i bakre og fremre tibiale arterier.
De ytre egenskapene til hjernen og delen av ryggmargen samt deres forhold til kraniehulen vises etter fjerning av calvaria. De cervikale, brachiale, lumbale og sakrale plexusene samt deres hovedgrener til øvre og nedre lemmer er avbildet.
Les merShow less
Produktdetaljer
BIX-A1005
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del