The Bag, barn

kr 275.00 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
845221
Beskrivelse

BAG II Disposable Resucitator satt sammen av 5 hoveddeler. Den gjennomsiktige masken forsegler tett mot pasientens ansikt og sikrer korrekte ventileringer.  Albuen mellom masken og ventileringsbagen kan dreies 360 grader, noe som gjør ventilering mulig fra alle vinkler. Den gule ventilasjonsbagen av PVC er gjennomsiktig og ergonomisk konstruert. Den ergonomiske konstruksjonen gir god følelse av lungereaksjon og gjør det enklere å unngå overventilering som kan skade lungene. Som hjelp  for behandleren har  BAG II et justerbart håndtak som kan festes til behandlerens hånd. Slik minsker man faren for å slite ut hånden.

Den gule PVC-ventilasjonsposen er gjennomsiktig og har en ergonomisk konstruksjon. Den ergonomiske konstruksjonen gir en utmerket følelse av lungekompatibilitet og bidrar til å unngå overdreven ventilasjon som kan skade lungene. For brukerkomfort BAG II kommer også med et justerbart håndtak som kan feste brukernes hender til ventilasjonsposen for å redusere håndtretthet. På den måten spiller det ingen rolle hvor stor eller liten brukerens hånd er, eller størrelsen på vesken, leverandøren er festet i for å gi kontrollert ventilasjon.

 For ekstra oksygen fra en ekstern kilde, inkluderer BAG II et lukket system oksygenreservoar med Universal Star-Lumen oksygenrør for å koble til oksygenkilden. Dette gjør at leverandørene kan administrere 98-100 % O 2 -konsentrasjon. Det er ikke behov for adapter mellom rør og strømningsmåler, røret passer direkte. Er du usikker på hvilken The BAG II som er riktig for dine pasienter?
*Størrelsesalternativene for barn er utstyrt med en "pop off"-ventil på albuen for å sikre at riktig lufttrykk administreres til mindre, mer sårbare lunger. Ventilen spretter av når trykket overstiger 35 cm H 2 O.

Les merShow less
Produktdetaljer
845221
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,918.75 (inkl. mva)
Vekt (ca.) 3,43 kg Dimensjoner (ca.) 50 × 24 × 29 cm Kapasitet (liter) (ca.) 35 Materiale 1000D POLYESTER, 1000D POLYESTER Farge RØD, RØD Anbefalt maksimalt innhold (Kg)...
kr 56.25 (inkl. mva)
En kraftig sportstape, som gir god støtte og stabilitet. Rivbar på langs og tvers.
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del