The Bag, barn

Engangs ventilasjonsbag fra Laerdal. Komplett med maske, reservoir og oksygenslange.

BAG II Disposable Resucitator satt sammen av 5 hoveddeler. Den gjennomsiktige masken forsegler tett mot pasientens ansikt og sikrer korrekte ventileringer.  Albuen mellom masken og ventileringsbagen kan dreies 360 grader, noe som gjør ventilering mulig fra alle vinkler. Den gule ventilasjonsbagen av PVC er gjennomsiktig og ergonomisk konstruert. Den ergonomiske konstruksjonen gir god følelse av lungereaksjon og gjør det enklere å unngå overventilering som kan skade lungene. Som hjelp  for behandleren har  BAG II et justerbart håndtak som kan festes til behandlerens hånd. Slik minsker man faren for å slite ut hånden.

Les merShow less
kr 0.00 (inkl. mva)
På lager
Referanse:
845221
Produktdetaljer
845221
16 andre produkter i samme kategori:
kr 100.00 (inkl. mva)
Gir nedkjøling og smertelindring opptil 2 timer.  Minimerer risikoen for at brannskader sprer seg i vevet. Kan også brukes mot solbrenthet og smerter etter brennmaneter.
kr 390.00 (inkl. mva)
SOFT NEXT er et lateksfritt, blodabsorberende, hudvennlig, tverrelastisk og limfritt plaster som gir stor bevegelighet i ledd.
kr 1,665.00 (inkl. mva)
Meget kraftig profesjonell redningssaks som lett klipper sikkerhetsbelter, klær og støvler. Med det kraftige håndtaket som er laget av Solingen stål knuser man bilglass med letthet.
kr 290.00 (inkl. mva)
Salvequick Plasterautomat er komplett og lettvint å bruke. Det er alltid et plaster i nærheten og klar til bruk.  • Enkelt å bruke med en hånd • Refill  Inneholder 40 textilplaster og 45 plastplaster
Sist vist
kr 0.00 (inkl. mva)
Engangs ventilasjonsbag fra Laerdal. Komplett med maske, reservoir og oksygenslange. BAG II Disposable Resucitator satt sammen av 5 hoveddeler. Den gjennomsiktige masken forsegler tett mot pasientens ansikt og sikrer...

Meny

Innstillinger

Del